duminică, 16 ianuarie 2011

Miley Cyrus fumeaza marijuana si se saruta cu fete






Miley Cyrus vrea cu tot dinadinsul sa demonstreze ca nu mai este o fata cuminte, asa ca rolul din noua pelicula LOL a picat cum nu se poate mai bine. Ce, numai Taylor Momsen sa fie o rebela nesabuita?

Lola, personajul interpretat de Miley Cyrus, se lasa purtata de tentatiile adolescentei. Tanara ajunge sa fumeze marijuana cu anturajul, sa-si piarda virginitatea si sa se sarute cu alte fete.

Demi Moore, mama Lolei in film, este impresionata de calitatile lui Miley si considera ca aceasta este o adevarata profesionista.

Filmul Laughing Out Loud (LOL) este un remake dupa productia franceza cu acelasi nume din 2008, regizata tot de Lisa Azuelos.

Anne (Demi Moore), o femeie de 40 de ani, abia divortata, descopera cat de greu este sa ai grija de un copil intr-o lume dominata de Internet.

La randul ei, vedeta din Hannah Montana da viata personajului Lola, o adolescenta proaspat parasita de iubit.

Relatia tipica dintre generatii (parinte vs copil) va incepe sa-si faca loc in peisaj in momentul in care Anne descopera jurnalul Lolei, in care fata notase tot felul de chestii pe care un parinte nu ar trebui sa le stie.

Alaturi de Demi Moore si Miley Cyrus va juca si vedeta din Twilight, Ashley Greene.

In alta ordinde de idei, Miley Cyrus a mai primit un rol important. Actrita a fost distribuita in ecranizarea romanului `Wake`, de Lisa McMann.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu